2020-08-31 11:10
Helsingin Suunnistajat

Toimarin viesti 9/2020

Viestin sisältö:
* Tapahtumia riittämiin ja tekijöitä huhuillaan..
* HOG 16.9.2020
* Syksyn Iltarastikalenteri ja sprintticupin osakilpailut
* Seuran jumppavuoro
* Kumppani Nonamen terveiset, uudet nettisivut ja kesätuotteiden alennukset 40%
* Juoksija/hiihto/Suunnistaja lehden seuratuki kampanja - 15€ tilauksesta seuralle.

Olemme keskellä vilkasta suunnistussesonkia. On kuntorasteja, on kisoja ja muita tapahtumia tulevina viikkoina vinhaan tahtiin. Tarvitsemme talkoolaisia sekä 16.9. HOGiin että syksyn ltarastitapahtumiin ja kahteen Sprintticuppiin. Talkootehtävät ovat mahdollisuus tutustua uusiin seurakavereihin ja tavata pitkästä aikaa vanhoja ja samalla on mukana menossa. Itarasteilla erityisesti pyrimme huomioimaan sen, että talkootehtävän jälkeen pääsee myös metsään suunnistamaan. Jos et ole vielä ehtinyt tehdä 1- 3 talkoovuoroa, nyt voi napata täpätä itsensä kuntorasteille hommiin. Kommenttikenttiin voi avata tehtävätoivetta.

HOG 16.9.
HS järjestää keskiviikkona 16.9. HOG sprinttikisan Lassilassa. Lassila on mainio kompakti ja suunnistuksellinen sprinttisuunnistusalue, jonka karttaa on säästelty hyvää tilaisuutta varten. HOG sprintti tulee olemaan HS:n isoin kilpailullinen järjestely panos tänä vuonna, kun normaali HOG:ia ei pystytty koronatilanteen vuoksi keväällä järjestämään. Tapahtumaan tarvitaan paljon osaavia ja innostuneita käsipareja sekä valppaita silmiä mm. rastivahdeiksi. Koronatilanteen vuoksi olemme karsineet tuttuja oheistoimintoja, kuten kahvilan, muksulan ja kuntosuunnistuksen. Moni on jo ilmoittautunut talkoolaiseksi mutta lisää tarvitaan, sillä jo pelkästää rastivahteja tarvitsemme noin 30 - 40 hlö. Myös sanaa tapahtumasta kannattaa levittää omilla kanavilla, ilmoittautumisaikaa seuran ulkopuolisille osallistujille on 10.9. saakka.
Tässä suora linkki HOG sprintin talkootehtävätapahtumaan. https://helsinginsuunnistajat.myclub.fi/flow/events/2316750. HS:n verkkosivuille on avattu kisasivusto: http://helsinginsuunnistajat.fi/hog-sprintti-2020/

Syksyn Ilta- ja Sprintticup rastikalenteri
Iltarastit jatkuvat nyt syksyn alkaessa perinteisinä Iltarastitapahtumina ja omatoimisuunnistuksena. Myös kaksi sprintticup tapahtumaa on tulossa, tällä ja ensi viikolla 3. ja 10.9. Tämän maanantaina jälkeen on vielä yksi maanantainen Iltarastitapahtuma, jonka jälkeen 13.9 alkaen, siirrytään sunnuntai tapahtumiin. Omatoimirastit ovat metsässä, ilman ajanottoa tapahtumapäivästä kuusi päivää eteenpäin. Jos et pääse Iltarastitapahtumaan karttoja voit hakea yhteistyökumppanimme Autokoulu Kulmiksen toimipisteistä. Muista tehdä tilaus kaavakkeen kautta ennen hakua. http://helsinginsuunnistajat.fi/iltarastikalenteri/ (huomioi, maksutapa kohdassa täppää HS jäsen, kartat maksuttomia jäsenille) Linkistä pääsee suoraan jäsenpalvelun tapahtumaan.

Syyskauden Iltarastit ja talkoolistat
To 3.9. Sprintticup Lauttasaari https://helsinginsuunnistajat.myclub.fi/flow/events/2300995
ma 7.9. Vuosaari, Uutela https://helsinginsuunnistajat.myclub.fi/flow/events/2019233
To 10.9 Sprintticup, Malminkartano https://helsinginsuunnistajat.myclub.fi/flow/events/2301070
su 13.9. Pirttimäki https://helsinginsuunnistajat.myclub.fi/flow/events/2019234
su 20.9. Luukki https://helsinginsuunnistajat.myclub.fi/flow/events/2019237
su 27.9. Solvalla https://helsinginsuunnistajat.myclub.fi/flow/events/2019238
su 4.10. Postintaival https://helsinginsuunnistajat.myclub.fi/flow/events/2019240
su 11.10. Paloheinä https://helsinginsuunnistajat.myclub.fi/flow/events/2019241

Seuran jumppavuoro alkaa lokakuussa
Talvikaudella kohotetaan lihaskuntoa! 4.10. sunnuntaina alkaa seuralaisten oma jumppasalivuoro Paloheinän koululla. Vuoro on säännöllisesti sunnuntaisin klo 19:00 - 20:30 (ohjaajasta riippuen voidaan lopetella aiemminkin) Jumppavuoroon sisältyy alkuverryttely ja liikkuvuusosio, kuntopiiri/kiertoharjoitteluosio, ja loppuun venyttelyä ja rauhoittumista. Tavoitteena on, että vuorolle voi osallistua eri-ikäiset ja -kuntoiset seuralaiset, liikkeitä voi soveltaa itselle sopivaksi, eikä mitään monimutkaisia kuvioita ole odotettavissa. Mukaan voi tulla myös lapsen kanssa. Vetäjä vaihtuu ja siksikin jumppien sisältö vaihtelee. Syyskaudella vetäjinä ovat ainakin Ansku, Larissa ja Anu.

Kumppani Nonamen terveiset
Käy tsekkaamassa kumppanimme Nonamen uudet hienot kotisivut ja huomio eilen alkanut 40% kesätuotealennuskampanja https://webshop.nonamesport.com/fi/.

Suunnistaja lehden - “tue omaa seuraasi” kampanja
Jos olet tilaamassa Juoksija-, Hiihto tai Suunnistajan lehteä, huomio helppo tapa tukea omaa seuraa. Seuratukikampanjan kautta lehti lahjoittaa jokaisesta tilauksesta 15 € seuralle, kun seuraat ohjeita täältä: . https://www.juoksija-lehti.fi/seuratuki/.

Rastirikasta syyskuuta! Ota yhteyttä, jos tulee asiaa
anu.pikkarainen@helsinginsuunnistajat.fi tai p. 045 657 9455