2020-12-11 16:40
Helsingin Suunnistajat

Toimarin viesti ekstra 12 ½ /2020

Viestin sisältö:
* Nonamen pussukat saapuneet
* Aktiiviset veteraanit ryhmä
* Etäkuntopiiri sunnuntaijumpan korvikkeeksi ma 14.12.
* Senioritiimin fikkarisuunnistus Pakilassa 14.12.
* Nuuksion kiintorastit

Noname pussukat
Tilatut Nonamen pussukat ovat saapuneet ja noudettavissa. Ota yhteyttä ja sovi noudosta Synnöven kanssa synnove.miettinen@helsinginsuunnistajat.fi 040 - 512 3288

Aktiiviset veteraanit ryhmä ja akatemiatreenit
Jäsenpalveluun on perustettu ryhmä nimeltään “aktiiviset veteraanit”. Ryhmään voi liittyä jos kaipaa suunnistusharjoittelun tueksi hyviä ja haastavia harjoituksia. Tälle ryhmälle avautuvat kalenteriin samat harjoitukset ja tapahtumat kuin valmennusryhmäläisille. Teknisesti tämä täytyy tehdä näin, mutta Jäsenpalvelun tapahtumissa lukee, kenelle treenit ovat tarkoitettu.

Ensisijaisesti Aktiiviset veteraanit pääsevät hyödyntämään tätä kautta akatemiatreenejä - jäsenpalvelussa nimellä taitotreenit. Lähtökohtaisesti akatemiatreenejä tehdään yhteisvoimin noin kymmenen alueen seuran toimesta Mäkelänrinteen urheilulukion suunnistusryhmäläisille ja alueen valmennusryhmäläisille. Näitä harjoituksia voidaan tietyin kriteerein jakaa myös muille treenaajille. Näihin tapahtumiin aktiivisten veteraanien EI TARVITSE ilmoittautua erikseen, vaan voi lukea ohjeet, tulostaa linkin takaa kartta ja lähteä omatoimisesti suunnistamaan. Toivottavaa olisi, että lauantai aamupäivisin annetaan treenirauha valmennusryhmäläisille mutta muina aikoina, jos tapahtumassa ei ole erikseen muita aikoja mainittu, radat ovat vapaata riistaa. Ohjeita on myös esim parkkipaikkojen käyttöön ja niitä on syytä noudattaa.
Jos et vielä ole ryhmässä mutta haluat liittyä laita viestiä toiminnanjohtaja@helsinginsuunnistajat.fi
Tämä toimintatapa etsii vielä muotoaa mutta katsotaan miten tämä tästä lähtee liikkeelle.

Etäkuntopiiri sunnuntaijumpan korvikkeeksi
Seuran sunnuntaijumppien peruuntuessa pääsemme vierailemaan OKTrianin virtuaalisessa suunnistajan kuntopiirissä maanantaina 14.12. klo 18:00. Ilmoittaudu jäsenpalvelun tapahtuman kautta (ohjaajan tarvitsee tietää etukäteen hlöt kenet hyväksyy tapahtumaan) ja tule mukaan! Vetäjänä Otto Simosas. Jäsenpalvelussa tapahtuman linkki ja ohjeet. https://helsinginsuunnistajat.myclub.fi/flow/events/2639250
Tähän voi tulla jatkoa, suosiosta riippuen, joten seuraa ilmoittelua jäsenpalvelun tapahtumien kautta ja HS:n fbryhmässä.

Senioritiimin järjestämä fikkarisuunnistus 14.12.
Senioritiimi järjestää osana Pakilan seurakunnan Joulupolkua fikkarisuunnistuksen 14.12. vapaat lähdöt klo 16:00 - 18:30 välisenä aikana. Lähtöpaikka Pakilan kirkko, Palosuontie 1. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua. Muista kasvomaski ja sopivat etäisyydet ennen ja jälkeen suunnistuksen. Tervetuloa!

Nuuksion kiintorastit
Kovasti jo odotetut kiintorastit Pirttimäkeen ja Halkolampi-Luukki maastoon ovat tulossa ensi viikosta myyntiin ja seuralaisille jakoon. Jorman (Erkkilä) pop-up kartan jakelupiste on tarkoitus järjestää heti, kun kartanmyynti aikataulu on selvillä. Tämä ilmoitetaan tapahtumana jäsenpalvelussa ja fb:ssä tiedotuksena. Seuraa ilmoittelua.

P.S. Jos olet facebookissa etkä vielä ole HS:n ryhmässä mukana, liity siihen. Sieltä löytyvät nyt ja jatkossa ensimmäisenä päivänpolttavat jäsenistöä koskevat tiedotteet https://www.facebook.com/groups/275298490407.

Hyvää Joulua ja liikunnallista loppuvuotta!
Tj Anu 045 657 9455