2021-05-30 09:42
Helsingin Suunnistajat

Toimarin viesti 6/2021

Viestin sisältö:
* HS:n vastuullisuusohjelma ja eettiset ohjeet julkaistu
* Iltarastitapahtumat alkavat - talkookutsu
* Helsinki O-Games 12. - 13.6. valmistelujen tilanne
* Nuuksion 4 ja Nuuksion 7 - kerää oma HS:n joukkue tai ilmoittaudu juoksijapankkiin
* HS Jukolassa 21. - 22.8.

Ohessa kumppanimme TallinkSiljan kesäristeily tarjous Silja Serenadella

HS:n vastuullisuusohjelma ja eettiset ohjeet

Seuran vastuullisuusohjelma on nyt julkaistu sivuillamme https://helsinginsuunnistajat.fi/antidoping-ja-eettiset-periaatteet/
Työryhmä Leena Salmenkylä-Mattila, Jani Lakanen ja Mira Tolonen ovat koonneet viiden osa-alueen kautta seuran vastuullisuustoiminnan tavoitteet ja toimenpiteet niiden saavuttamiseksi. Nämä osa-alueet ovat hyvä hallinto, turvallinen toimintaympäristö, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo, ympäristö ja ilmasto sekä antidoping.
Vastuullisuusdokumentti on kokonaisuudessaan luettavissa täältä: https://drive.google.com/file/d/1ANOr7fEcn0LY9qZEgQiGC3eMow2BZqaw/view?fbclid=IwAR038yB_C8NXXDxDFdMDcQ1P8S0Ftdm0Nqa58rYzMUW7tm5rcEjxN4Kq_QM
Seuran jäsenille vastuullisuusohjelma tarkoittaa jatkuvaa prosessia, jossa luomme toimintamalleja sekä arvioimme niiden toimivuutta ja kehitämme toimintaamme. Tämä vastuullisuusohjelma antaa seuran toiminnalle raamit ja hyvät eväät jatkaa kohti tulevaisuutta.
Huomioi, että työryhmiin, jotka jatkokehittelevät toimenpiteitä voi tulla mukaan. Tiedustelut: leena.salmenkyla@helsinginsuunnistajat.fi.

Iltarastitapahtumat alkavat - talkookutsu ja karttojen saanti

Hieno uutinen näin kesän kynnyksellä! Koronarajoitusten hellittämisen myötä Iltarastitapahtumia tulospalveluineen voi jälleen terveysturvallisuus huomioiden alkaa järjestää. Ensimmäinen tapahtuma on Luukissa heti HOGn jälkeisenä maanantaina 14.6. Omatoimisuus jatkuu edelleen niin, että rastit ovat metsässä aina sunnuntaista sunnuntaihin kaksi viikkoa (paitsi Solvalla ja Velskola- 1vko). Tulospalvelu on vain tapahtumassa. Karttahaku/myyntipiste lopettaa toimintansa Solvallassa maanantaina 7.6.

Talkoolaisia tarvitaan pitkän tauon jälkeen huolehtimaan parkkijärjestelyistä, yleisistä koronajärjestelyistä ja myymään karttoja. Pyytäisimmekin, että ilmoittautuisit talkoolaiseksi tapahtumaan. Esteen sattuessa voi muokata osallistumista myöhemminkin. Jos haluat itse suunnistamaan, varaa vuoro parkkiin ja vapautamme sinut metsään ennen lähtöjen sulkeutumista. Talkoovuorot ovat avattu elokuun loppuun asti.

Tässä niistä ensimmäinen 14.6. Luukki. https://helsinginsuunnistajat.myclub.fi/flow/events/3030534
Loput löytyvät jäsenpalvelun myClubin tapahtumista (tapahtumat - suodatus - Iltarasti toimitsija vuorot ja muihin valikoihin kaikki)

Päivitämme parhaillaan toimitsijatehtävä kuvauksia, lisäämme ne talkootapahtumiin.

Helsinki O-Games 12. - 13.6.2021 järjestetään

HOG kisajärjestelyt käyvät kuumina. Vielä voi ilmoittautua talkoolaiseksi jos suinkin sinulle ajankohta sopii. Apua tarvitaan monissa tiimeissä mm. kuntosuunnistus, EA tiimi, rakennustiimit. https://helsinginsuunnistajat.myclub.fi/flow/events/2851952. Talkoolaisille lähtee 1. talkookirje viikon 22 aikana.
Voit seurata tilanteen kehittymistä HOG:n sivuilta: helsinkiogames.fi. HOGia saa ja voi vielä mainostaa omilla kanavilla ja houkutella osallistujia sekä kilpailuun että myös sunnuntaiseen kuntosuunnistajien viestiin. Ilmoittautuminen normaalihinnalla 6.6. saakka. (jälki-ilmo 9.6.)

Nuuksion 7 ja 4 - ilmoita HS joukkue 7.6. tai itsesi juoksijapankkiin 6.6. mennessä

Toista kertaa järjestettävä Nuuksion 7 ja 4 on omatoiminen seitsen- tai neliosuuksinen epäviestikuntosuunnistus, joka kisataan omatoimisuunnistuksin neljän päivän aikana Nuuksion maastoissa viikko ennen juhannusta ja viikko HOG:n jälkeen eli 17. - 20.6. Ratojen pituudet ja vaatimustasot vastaavat tunnettujen suunnistuksen suurviestien pituuksia ja vaikeustasoja. Lue lisää https://iltarastit.fi/nuuksion-7/.

Voit kasata neli- tai seitsenhenkisen joukkueen seuran sisältä ja ilmoittaa sen tämä lomakkeen kautta https://form.jotform.com/201371119608349 7.6. mennessä tai ilmoittautua HS:n juoksijapankkiin 6.6. mennessä. https://helsinginsuunnistajat.myclub.fi/flow/events/3032059. Juoksijapankista kasataan mahdollisuuksien mukaan joukkueita Jyrkin tai Anun toimesta. Kirjoita myClubin ilmoittautumiseen myös osuustoiveesi kommenttikenttään.

Osanotto on maksuton, kun joukkueessa on vain HS:n jäseniä. Karttoja saa kisan jälkeen HOGista 13.6 ja IR Luukissa 14.6. Jyrki Louhelta.
 

Helsingin Suunnistajat Jukolassa 21. - 22.8.2021

Vaikka Jukolan viestin siirtyi järjestettäväksi elokuulle, niin HS-joukkueita kootaan vanhaan malliin. Oman (tai koko joukkueen) ilmoittautumisen voi tehdä sähköpostitse Ilkka Malmille osoitteella jukola@helsinginsuunnistajat.fi.

Täältä jäsenpalvelu myClubin tiedotteesta löydät ajankohtaiset tiedot, sekä HS Jukolassa sivuston: https://helsinginsuunnistajat.myclub.fi/flow/notifications/122935