2021-08-03 15:34
Helsingin Suunnistajat

Toimarin viesti 8/2021

Viestin sisältö:
- Bussi Jukolaan ja HS Jukolassa 21. - 22.8.
- IR / FL talkoo- ja muita kuntosuunnistuksen asioita
- Harrasteryhmä aloittaa viikolla 32 - viimeinen muistutus
- HS:n varusteista
- Vanha.helsinginsuunnistajat.fi sivu

Bussi Jukolaan ja HS Jukolassa 21. - 22.8.

Helsingin Suunnistajilta lähtee bussi Rovaniemi Jukolaan 20.8. Paluu su 22.8.
Reitti on Lahti - Jyväskylä - Oulu - Kemi - Rovaniemi. Kyytiin mahtuu myös matkaajia seuran ulkopuolelta.

Bussin aikataulu:
Meno perjantai 20.8. 8:00 - 21:00. Lähtö Oulunkylän rautatieasema.
Paluu sunnuntai 22.8. klo 13:00 - 01:00. Paluu samaan paikkaan.

Hinta:
Meno-paluu 110e. Yksisuuntainen 60e.
Maksut ennakkoon, eräpäivä 12.8.

Sen jälkeen maksamattomat matkat vapautetaan paikkoja jonottaville.
Ilmoittautumiset myClubin kautta https://helsinginsuunnistajat.myclub.fi/flow/events/3159253
tai toiminnanjohtaja@helsinginsuunnistajat.fi sunnuntaihin 8.8. mennessä

HS-joukkueita kootaan edelleenkin vanhaan malliin. Oman (tai koko joukkueen) ilmoittautumisen voi tehdä sähköpostitse Ilkka Malmille osoitteella jukola@helsinginsuunnistajat.fi.

Täältä jäsenpalvelu myClubin tiedotteesta löydät HS Jukolassa tiedot ajankohtaiset tiedot, täydennetään tietoja sitä mukaa kun uutta tulee: https://helsinginsuunnistajat.myclub.fi/flow/notifications/122935

IR / FL talkoo- ja muita kuntosuunnistuksen asioita

Elokuussa odotamme Jukolan lähestymisen myötä jonkin verran asiakasruuhkaa, joten siihen pitää varautua myös riittävällä miehityksellä. Firmaliigan osakilpailuihin (10.8, 17.8, ja 24.8.) tarvitaan myös lisäkäsiä sekä tapahtumiin talkoolaiseksi, että leimasinten/rastien hakuun. Olethan varannut oman talkoovuorosi jo? jos et niin teethän sen pian. Talkootapahtumat löytyvät jäsenpalvelusta.
Pyytäisin vielä kauniisti, että ilmoittaudu tapahtumiin aina jäsenpalvelun kautta ja kirjoita viestikenttään tehtävätoive, jotta näemme ketkä ovat tulossa apuun ja pystymme hallinnoimaan tapahtumia. Jäsenpalvelu asioissa auttaa jäsenpalvelu@helsinginsuunnistajat.fi tai toiminnanjohtaja@helsinginsuunnistajat.fi. Kysy matalalla kynnyksellä, jos on kysyttävää. Selvitetään epäselvät asiat yhdessä.
Tiedoksi, että Kulmikseen ei voi enää tilata IR karttoja vaan seuralaiset hakevat ne tapahtumista, tuttuun entiseen tapaan.
Kirjaa myClubin yhteystietoihisi Emit korttisi numero, niin se kirjautuu Iltarastit palveluun jolloin voit suoraan käyttää IR:n Express ilmoittautumispalvelua. Tämä nopeuttaa toimintaa kartanmyynnissä ja ehkäisee jonojen syntymistä! (jos jostain syystä tämä ei onnistu, ja IR automaatti herjaa, laita viestiä iltarastit@helsinginsuunnistajat.fi niin selvitetään syy).
Etsinnässä on pääkaupunkiseudulta talvehtimispaikka Iltarastit vaunulle ja pakettiautolle. Onko sinulla tiedossa jotain turvallista säilytyspaikkaa, josta voisit vinkata. Ota yhteyttä toiminnanjohtaja@helsinginsuunnistajat.fi

HS:n harrasteryhmä aloittaa toimintansa elokuussa

Harrasteryhmään voi ilmoittautua vielä 6.8. asti. “Harrasteryhmään voi liittyä kuka tahansa aikuisikäinen seuran jäsen ja suunnistuksen harrastaja, joka kaipaa mielekkäitä, ohjattuja harjoituksia ja ryhmää ympärilleen. Muita Ikä- tai kuntorajoituksia ei ole paitsi aikuisikä ja se, että maastossa selviää tarvittaessa itsenäisesti”. Ohjaaja Mikko Hyväri lähettää kaikille ilmoittautuneille lisätietoa viikon 31 aikana.

lue lisää ja ilmoittaudu ryhmään jäsenpalvelun tapahtumasta https://helsinginsuunnistajat.myclub.fi/flow/notifications/124391

HS:n varusteista

Synnöve lähettää terveisiä, että jos tilatuissa HS:n varusteissa on puutteita, voi kysellä synnove.miettinen@helsinginsuunnistajat.fi tai puh. 040 512 3288

HS:n vanhat sivut

Tiedoksi, jos nostalgiapuuska yllättää, tai tieto löytyy vain vanhoilta www sivuilta, mene osoitteeseen vanha.helsinginsuunnistajat.fi. Siellä voi olla tosin monia uusia linkityksiä, joten aivan tutut ne eivät ole.